Pasta of Quinoa met zalm en cream fraiche

Gepubliceerd op 17 december 2018 om 12:12

Wat heb je nodig voor deze zachte pasta met een pure en eenvoudige smaak voor 4 personen:

Pak pasta naar keuze (eventueel gluten vrije pasta), 2 pakken in stukjes gesneden zalmfilet, 2 grote bekers cream fraiche, wat peper, verse dille en klein zakje rucola salade:

Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Snij ondertussen de zalm in snippers en roer deze door de cream. Maak dit op smaak met peper en verse dille. Je kunt de saus enkele minuten verwarmen in de oven (hete lucht 180 graden)

Presenteer de pasta met saus op een bed van rucola salade. Garneer het gerecht met oa. de oranje bloemen, alleen de blaadjes van de goudsbloem en of de oost-indische kers.

Dit recept is lekker met een spinazie salade met oa. feta kaas en pijnboompitten. Of een spinaziesalade met peer, walnoot en danish blue.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.