Quinoa salade met groen pesto, geitenkaas en basilicum

Gepubliceerd op 17 december 2018 om 11:56

Wat heb je nodig:

1 pak quinoa, 1 pak (diepvries) doperwten, pot groene pesto, grote bos basilicum, pakje geitenkaas.

Kook de quinoa zoals aangegeven op het pak. Meng de gekookte, deels afgekoelde, quinoa met de doperwten. Snijdt de basilicum fijn en de geitenkaas in kleine stukjes. Meng alle ingrediënten, samen met de pesto, door elkaar. Je hebt een lekkere maaltijd salade. Naar keus kun je deze salade uitbreiden met b.v. stukjes olijf of stukjes tomaat.

Ook nog een Mexicaanse variant quinoa, kidney bonen, mais, stukjes tomaat en salsa saus.

Herfst variant: Quinoa, (rode) ui, champignons (paddenstoelen), tomaat, paprika, wortel, naar keus en aanbod een groene groente b.v. een spercieboon, koriander, komijn, (gerookte paprika poeder), verse gember, kurkuma, rode peper en zout naar smaak. Eventueel met lekkere sate saus met knoflook en gember.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.