Een op een begeleiding

Gepubliceerd op 18 maart 2020 om 18:25

Omdat het KDC dicht is krijg ik een aantal uren 1 op 1 begeleiding. We zijn veel buiten en spelen in elke speeltuin die we kunnen vinden. Op de fiets van de ene plek naar de andere. Ook luister ik veel liedjes, omdat ik dat graag doe. Ik word van deze verandering best relaxed en kan dan beter contact maken en houden met de mensen om me heen. Dat is fijn.

Toch is het ook fijn dat ik weer een paar keer per week op het KDC kan komen. Het is voor mijn omgeving onmogelijk mij constant 1 op 1 te begeleiden thuis.

Je ziet het op het eerste gezicht misschien niet zo snel aan mij, maar ben MEB. Ik heb het syndroom van down, praat niet, maar begrijp redelijk veel en ben visueel beperkt, mijn verstandelijke en emotionele ontwikkeling kent ook een eigen tempo. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.