Pompoen chutney met pastinaak

Gepubliceerd op 14 september 2020 om 11:59

Maak 2 kg pompoen schoon en in kleine stukjes, 1 prei klein snijden, 400 gram pastinaak grof raspen, 750 ml appelazijn, 300 gram rietsuiker, 2 theelepels kurkuma, 2 thl Koriander, 200 gram lichte Rozijnen, 2 eetl. Geraspte Gember, 1 eetl. Gefermenteerde citroen, 1 pepertje, per pot kaneelstokje, steranijs, paar kruidnagels. Los de suiker op in de azijn, in een grote pan. Voeg daarna alle ingrediënten toe en kook nog 15 minuten door. Vul de schoongekookte weckpotten met de hete chutney en sluit ze af. Zet ze even op de kop. Maak daarna de buitenkant van de pot schoon. Laat 6 weken staan voor het consumeren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.