Bloemkoolcurry met paprika en kikkererwten.

Gepubliceerd op 17 december 2018 om 11:43

Je hebt nodig 1 bloemkool aan roosjes , 3 punt paprika’s, blikje cocosmelk, 1 grote ui,  knoflook., kruiden zoals kerrie, koriander, gember en gerookte paprika, beetje rode linzen, kikkererwten naar smaak.

Snijd de groente in stoere stukken. Rooster de paprika, ui en knoflook met de gerookte paprika poeder 20 minuten op 230 graden. Rooster de bloemkool rozen met kerrie, koriander en gember ook 20 minuten op 230 graden in de oven. Verwarm de cocosmelk en kook er wat rode linzen in gaar, voeg de kikkererwten toe. Voeg als de groenten klaar zijn, uit de oven, deze bij de rest van de ingrediënten in een grote pan. Afmaken naar smaak met wat zout en cayenne peper. Voor de garnering is verse koriander een aanrader.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.